About us

HiTecLabel ontwikkelde een gediversifieerde productlijn van professionele printers met zeer flexibele toepassingsmogelijkheden, gericht op industriële- en logistieke toepassingen. Hiermee kunt u niet alleen concurrentievoordelen mee realiseren, maar ook het productieproces optimaliseren en kosten besparen.

De nieuwe trend in productie omgevingen is labels printen zodra je ze nodig hebt, direct op de werkplek. Dit is efficiënter en levert ook kwalitatief betere resultaten op. U wordt niet meer beperkt door het gebruik van labels die vooraf gedrukt zijn met een vaste opmaak. U kunt meteen uw labels printen zoals u ze wilt hebben, de vaste opmaak inclusief de variabelen en/of logistieke informatie. Iedere geprinte label kan verschillend zijn.

De printers zijn aangepast voor on-demand etiketteer toepassingen waarbij je precies die hoeveelheid afdrukt die nodig is, in een zeer kort tijdsbestek, met grote flexibiliteit en eenvoud.

Hiernaast is HiTecLabel ook gespecialiseerd in het produceren van labels voor diverse toepassingen, waaronder de tapijtindustrie. Deze labels hebben een superieure hechtingskracht en de specifieke printeigenschappen voor digitaal afdrukken van tapijtlabels.

De ontwikkelingen voor deze applicatie zijn begonnen in 2012. Over de jaren heeft HiTecLabel diverse substraten ontwikkeld, waaronder papier, textiel en kunststof dragers. Dit drager materiaal kan voorzien worden van strijklijm of zelfklevende lijm en heeft een speciale top coating voor het digitaal afdrukken op fotokwaliteit.

Onze product range wordt gebruikt in een breed scala van toepassingen in de tapijtindustrie. Hiernaast bied HiTecLabel ook print oplossingen aan in andere markten zoals textiel monsters-, automobiel-, chemisch- en de verpakkingsindustrie.

Offices:

HiTecLabel
Amstellaan 33
5691 HD Son en Breugel
The Netherlands
Tel.: +31 (0)620973423
Fax.: +31 (0)847 106519
Contact: info@hiteclabel.com
Web: www.hiteclabel.com

Chamber of commerce: Maastricht, 14072188-000001963627
VAT number: NL8104.69.893 B01
Bank information:
BIC (Swift) Code: INGBNL2A
IBAN: NL40INGB0009320321

HiTecLabel and HLT are trade names of Herman Luesink Technologies B.V.